Spenning i hverdagen

Er du en person som liker litt ekstra spenning i hverdagen? kanskje du har lyst på litt spenning mens du sitter hjemme i sofaen en kveld? Det er mange måter å skape litt ekstra spenning på, men har du hørt om bingo?

Alternativ til en kjedelig hverdag

Er arbeidsdagen endelig over og du føler deg sliten og gleder deg til å komme hjem å slappe av, men samtidig har du litt lopper i blodet og er av typen som ikke bare klarer å ikke gjøre noen ting. Nå etter du har slitet deg gjennom ettermiddagstrafikken, må innom butikken å finne ut av hva du skal ha til middag, for å så lage denne maten… har du kanskje ikke så mye energi igjen? det begynner også bli veldig sent og snart på tide å legge seg igjen, ettersom du skal opp tidlig igjen dagen etter. MEN du har disse loppene i blodet som strever etter noe morsomt å gjøre, noe som kan gi dagen din et lite avbrekk fra hverdag-stresset og maset. Når energien og tiden ikke strekker til er det mye moro man kan gjøre på nettet, det å for eksempel ta seg ett spill på nettet som gir deg litt ekstra spenning der hjemme i sofaen. Ett spill som er veldig morsomt å spille, som også finnes på nettet er bingo.

Hva er bingo?

Bingo er ett spill som går veldig mye på flaks, men får utdelt ett brett med forskjellige sifre på. Det er om å gjøre å få sine tall markert først, blir man den første til å få alle tallene inn har man BINGO. Det er mange forskjellige måter å vinne på, den mest vanlig måten er enn vannrettlinje, 2 vannrettelinjer, 4 vannrettelinjer osv. og selvfølgelig  fullt brett.

Bingo kan ligne litt på lotto, om du noen gang har spilt det. Det er helt tilfeldig hvilke tall som blir trukket ut først, og som sagt baserer seg veldig mye på å ha flaks. Bingo stammer fra det Italienske spillet Lo Giuoco del Lotto d’Italia som eksisterte tilbake på 1500-tallet. I Norge ble bingo veldig populært på 1960-tallet, og det kan du spille  i samfunnshus, Internett, på radio eller tv-sendinger.