Hva er Norske talenter?

Norske talenter er en Tv- konkurranse, som hvem som helst kan melde seg på uavhengig av alder. Det er en ”alt mulig” konkurranse, hvor man kan delta med hvilket som helst talent uansett gren. Norske talenter hadde sin debut i 2008, og har siden blitt et veldig populært program som blir sendt på Tv2.

Norske talenter stammer fra det britiske ”Britain’s Got Talent”, som blir sendt på ITV, og hadde sin debut i 2007. Hvis vi går enda lenger tilbake så stammerBritain’s Got Talent” fra det amerikanske konseptet ‘America’s Got Talent”, som blir sendt på NBC, og hadde sin debut tilbake til 2006.

Hvordan Norske talenter fungerer

Norske talenter går akkurat ut på det samme som ”Britain’s Got Talent” og ”America’s Got Talent”. Det beste talentet vinner til slutt. Norske talenter har sin 10ende sesong i år (2019), og de er fullt igang med innspillingen av programmet. Audition rundene har allerede blitt spilt inn, datoene for dette var 4. Mai, 5. Mai og 7. Mai. , dette var i Oslo og var de siste rundene med audition. Dommerutvelgelsen har også blitt innspilt, datoen for innspillingen var 31.Mai – 3.Juni.

Så nå venter vi bare spent på at Sesong 10 av Norske talenter skal starte på Tv, jeg gleder meg iallefall.
Dato for dette er enda ikke satt.

Tidligere vinnere av Norske talenter

Norske talenter har eksistert i noen år nå, det har gått på Tv hvert år foruten om i 2013 og 2016. Gjennom alle de 9 sesongene som har gått tidligere, har det også blitt 9 vinnere av Norske talenter. Jeg har laget en komplett liste over alle vinnerne av Norske talenter.

Sesong 1 (2008)
Dette året var det sangeren Erlend Bratland som vant

Sesong 2 (2009)
Dette året var det Dansegruppa Quick som vant

Sesong 3 (2010)
Dette året var det rapperen Kristian Rønning som vant

Sesong 4 (2011)
Dette året var det danseren Daniel J. Elmrhari som vant 

Sesong 5 (2012)
Dette året var det sangeren Stine H. Ulla som vant

Sesong 6 (2014)
Dette året var det sangeren Angelina Jordan som vant 

Sesong 7 (2015)
Dette året var det gitaristen Odin Landbakk som vant

Sesong 8 (2017)
Dette året var det tegnespråktolker Vilde som vant 

Dette var alle vinnerne av Norske talenter, og nå i 2019 blir det spennende å se hvem som blir vinneren av sesong 10 av Norske talenter.

Min favoritt blant vinnerne

Alle som har vunnet Norske talenter er jo veldig flinke, og jeg har fulgt med på hver sesong. Det var spesielt en av disse vinnerne jeg likte. Sangen eller rappen hans synes jeg var veldig bra, var en sang jeg hørte mye på i tiden. Nemlig Kristian Rønning (2010) med sangen ”Fuck up”.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Personvernerklæring.
I Accept

Kristian Rønning stakk av med seieren i den 3 sesongen av Norske talenter i 2010. Kristian Rønning er fra Larvik i Norge og den dag i dag er han 32 år. Han gir uttrykk for at denne sangen er personlig for han og er basert på egne hendelser i sitt liv.