Frida Elise

Frida elise maurveg

Hei, mitt navn er Frida Elise og det er jeg som står bak bloggen og nettsiden Fridus hvor jeg skriver om det som interesserer og engasjerer meg.

Jeg er født og oppvokst i Oslo, og den dag i dag har jeg blitt hele 26 år gammel.
Til daglig jobber jeg innenfor kundeservice og salg, og går på skole.

Statist og skuespill

Jeg har helt siden jeg var liten jente engasjert meg i teater og skuespill, det har alltid vært noe jeg har hatt en lidenskap for. Alltid deltatt på skoleoppsetninger å levd meg inn i rollene jeg har blitt tildelt. Jeg begynte å engasjere meg for å være statist allerede i 2009 , da var jeg 16 år gammel. Fikk min første statist jobb i spillefilmen ”Trolljegeren”, som er produsert av Filmkameratene samme året. Har fra den tid til nå fortsatt å være med på statist-innspillinger når tiden strekker til mellom jobb og skole. Min statist erfaringer finner du ved å trykke på linken nedenfor.

Fra 2011-2012 studerte jeg teater ett år på folkehøgskole i Bergen. Her hadde vi mange oppsetninger gjennom året. Kan trekke frem den morsomste av dem alle;

Vi var en klasse på 9 elever som fikk i oppgave å lage vårt eget teaterstykket fra start til slutt. Vi ente da opp med stykket ”’Hanna og Drømmesteinen”, hvor jeg spilte hovedkarakteren ”Hanna”. Dette var et teaterstykket vi skrev for små barn, hvor vi hadde flere forestillinger på Åsane kulturhus i Bergen.

Ønsker du en sponset artikkel for deg eller ditt firma?

På Fridus.no kan du få en sponset artikkel for deg eller ditt firma skrevet av meg.