Filmanmeldelse: Annabelle Comes Home


Nå har Annebelle Comes Home endelig hatt sin premiere i Norge, noe mange har ventet spent på. Jeg skrev tidligere et innlegg før premieren på Annabelle comes home, hvor jeg også skrev at jeg skulle skrive en anmeldelse av denne filmen etter jeg selv hadde fått sett den.

En bra film av sin type

Terningkast

Når jeg skal vurdere denne filmen legger den opp til mine egne forventninger sammenlignet også med de tidligere Annabelle filmene.

Jeg synes Annabelle Comes Home strekker seg til en sterk 4`er, den holder seg spennende under hele filmen så du kan på en måte ikke slutte å følge med, men den er jo også ganske langtrukken. Men det hjelper jo på når den holder seg spennende under hele filmen.

Sammenlignet med de andre Annabelle filmene vil jeg si dette var den beste av de som har blitt laget til nå. De andre har jo også vært bra, men følte den her holdt mer på spenningen underveis i hele filmen. Annabelle Comes Home er også den som er skumlest av de tre filmene, det skal veldig mye til for at jeg blir skvetten av skrekkfilmer, men denne hadde noen skumle scener vil jeg si. For den lettskremte var det nok endel til å grøsse av.

Om filmen

Annabelle Comes Home handler